29 Kasım 2012 Perşembe

Miranda Kerr "Soyunurken Geriliyorum" Açıklaması

Miranda Kerr "Soyunurken Geriliyorum" Açıklaması detaylar aşağıda verilmiştir.

Victoria's Secret'ın tecrübeli mankeni Kerr hala podyuma çıkmadan önce heyecanlandığını ve özellikle iç çamaşırı defilelerinde gergin olduğunu söyledi. Formunu korumak için pilates, yoga ve boks yaptığını söyleyen 29 yaşındaki Kerr, "Ayrıca her gün meyve suyu ve protein alıyorum" dedi. Kerr, yürürken müzik dinlemeyi sevdiğini de sözlerine ekledi.

Tuba Büyüküstün İkiz Çocuğa Rağmen Formunu Koruyor

Tuba Büyüküstün İkiz Çocuğa Rağmen Formunu Koruyor detaylar aşağıda verilmiştir.


Tuba Büyüküstün, ‘Gönülçelen’deki rol arkadaşı Onur Saylak’tan hamile kalınca 2011 Temmuz’unda Paris’te evlenmişti. Şubat 2012’de de ikizleri Maya ile Toprak’ı doğurmuştu.
Star TV’de başlayacak ‘20 Dakika’ ile ekrana dönmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, Elle dergisinin Aralık sayısı için çarpıcı pozlar verdi (yanda). Tuba Büyüküstün’ü ikizlerinin babası Onur Saylak 2 gün süren çekimler boyunca yalnız bırakmadı. Onur Saylak, Tuba Büyüküstün’ün çok yemek yediğini ama hiç kilo almadığını söyledi.

28 Kasım 2012 Çarşamba

Kaya Müzik'in Sahibi Polisler Tarafından Tutuklandı

Kaya Müzik'in Sahibi Polisler Tarafından Tutuklandı detaylar aşağıda verilmiştir.


ÇETE ELEBAŞILIĞIYLA SUÇLANIYOR
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alınan şüpheliler arasında, çete lideri olmakla suçlanan Kaya Müzik'in sahibi olan Doğan Karakaya da yer aldı. Emniyet Müdürlüğü'nden adliyeye çıkartılırken yüzünü saklayan Doğan Karakaya, 5 kişiden oluştuğu öne sürülen suç örgütünün elebaşılarından biri olarak gösteriliyor. Dün gece tutuklanan 10 kişi arasında bulunan Karakaya, geceyi Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde geçirdi.
Kurduğu müzik şirketinde Hadise, Petek Dinçöz, Alişan, Murat Dalkılıç, Tan, Zeynep Dizdar, Toprak, Tuğba Özerk gibi sanatçıların albümlerinde yapımcılık hizmeti veren Doğan Karakaya'nın, Bursa'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Balıkesir'de 20'ye yakın gazinosunun bulunduğu, bu gazinolarda konsomatrislere zorla senet imzalattırdığı, borcunu ödeyenlere senetlerini vermediği, kurulduğu öne sürülen suç örgütüne ise elebaşılık yaptığı öne sürüldü.

Yalan Dünya'nın Açılay'ından Serbest Kıyafet Açıklaması

Yalan Dünya'nın Açılay'ından Serbest Kıyafet Açıklaması detaylar aşağıda verilmiştir.

Okullarda, kılık ve kıyafet serbestliğiyle ilgili düzenlemeyi Yalan Dünya'nın Açılay'ı Nihal Yalçın sert dille eleştirdi. Yapılan değişikliği ağır dille eleştiren Yalçın, "Saçınızı toplayın dendikçe, saçları salardık koridorlarda... Etek beli kıvrılırdı, inatla uzun etek alan ananın yanından ayrılınca... G.tünü açacak o çocuklar etekti şorttu derken" yorumunu yaptı.

26 Kasım 2012 Pazartesi

Bir Grup Beşiktaşlının Tuvalete Astığı Fotoğraflar Dikkat Çekti

Bir Grup Beşiktaşlının Tuvalete Astığı Fotoğraflar Dikkat Çekti detaylar aşağıda verilmiştir.

'Bahse girerim en büyük sensin!' yazan ve kadın fotoğraflarının olduğu reklam afişlerine Siyah-Beyazlı taraftarların bir kısmı şiddetle karşı çıktı. KADINLI afişlere karşı çıkan Beşiktaşlılar, 'Dini ve ahlaki açıdan sakıncalı. Tuvalette kadın resminin bu şekilde kullanılması etik değil. Beşiktaş duruşuna yakışmıyor. Bu bir kadın istismarı' şeklinde tepki gösterdi. Reklamı savunan diğer grup da, 'Fikret Orman yönetimine helal olsun. Çok akıllı bir iş yapmış, tuvaletlere bile reklam almış' savunmasını yapıyor.

Fatih Terimin Kızı Buse İlişkisini Bitirdi

Fatih Terimin Kızı Buse İlişkisini Bitirdi detaylar aşağıda verilmiştir.

Buse Terim Best Model 1.'si Berk Atan ile ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Terim ilişkisinin bittiğini "Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Süreç aramızda bir ilişkiye dönüşemeden sonlandı" açıklamasıyla sosyal medyadan duyurdu. Çift geçen çarşamba ilk kez Zilly isimli mekandan beraber çıkarken el ele görüntülenmişti. Berk Atan ise "Arkadaşlığımız 1 hafta sürdü. Onu tanıdığıma memnunum. Beni en üzen taraf bbm'de ortak bir tanıdığımız fotoğrafımızı basına vermiş. Bu yüzden henüz birbirimizi tanıyamadan bu ilişki basına yansıdı. Bu durum beni çok üzdü" açıklamasını yaptı.

25 Kasım 2012 Pazar

Choise adlı mekan Ünlü Geçitine Döndü

Choise adlı mekan Ünlü Geçitine Döndü detaylar aşağıda verilmiştir.

 Gecenin sonunda grupla mekandan ayrılan çift, bir taksiye yöneldi. Ancak ekipten birkaç kişi daha araca binince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bu sırada flaşların patlamasıyla birlikte gruptan bir kişinin kameralara parmak işareti yapması tepki çekti. 

Ay tutulması haftasında Burçlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ay tutulması haftasında Burçlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler detaylar aşağıda verilmiştir.


KOÇ / 21 Mart-20 NisanKendinize ciddi yatırımlar yapmayı düşüneceksiniz. Yüksek öğrenim, özel kurslar veya mesleki eğitimler, bu dönem içinde programınızda yer alabilir. Çevreden pek çok şey öğrenmeye açıksınız. Olayların üzerinizde bıraktığı izlenimler, gerçekliğin önünüzde daha net olmasını sağlayacaktır. Yargılama mekanizmanız mükemmelleşebilir.
BOĞA / 21 Nisan-20 Mayıs
Karşı cinsle iletişim ve etkileşimlerin yoluna gireceği bir süreç geçirebilirsiniz. Söz konusu kişi ister eşiniz olsun, ister iş arkadaşınız, ister de sosyal yaşamdan biri, kendisiyle olan ilişkilerinizi istenen seviyeye getirebilmek için gerekli adımları atıp, başarı sağlayabilirsiniz. Yalnız Boğalar için bazı aşk fırsatları da bu yolla doğabilir.
İKİZLER / 21 Mayıs-21 Haziran
Rekabet şartlarının lehinize döneceği bir süreç geçirebilirsiniz. İster iş, ister de özel yaşamda, tüm çekişme ve yarışmaların üzerine özgüvenle gidebilirsiniz. Takım çalışmasına da belki en uygun olacağınız dönemlerden birini geçireceksiniz. Yaşamınızdaki amaçlara ilerlerken, çabalarınızı gruplar içinde göstermeye ağırlık verin.
YENGEÇ / 22Haziran-22Temmuz
Kendinize  daha iyi bakabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yaşamınızın günlük akışının içinde daha fazla boşluk bulacak, bazı insanların sorumluluk yükünüzü hafiflettiklerini göreceksiniz. Programınız içinde bulduğunuz boşlukları sağlık durumunuzu iyileştirmek, kendinize daha çok özen göstermek, yorgunsanız da güç toplamak için kullanın.
ASLAN / 23 Temmuz-23 Ağustos
Yaşama daha da aydınlık bir pencereden bakmanızı sağlayacak olaylarla karşılaşırsanız, şaşırmayın. Bunlar, yaşamınızda en çok canınızı sıkan, en umutsuz gördüğünüz alanlara bile bambaşka bir hava katabilir. Sevgi ilişkileri, çocuklar, çocuk sahibi olmak gibi temalarla ilişkili yenilik ve düzelmeler de hızla yaşamınıza girmeye başlayacak.

24 Kasım 2012 Cumartesi

Süper Loto'nun 22 Milyon'unu 1 Rakam İle Kaçıran Adam Kimdir

Süper Loto'nun 22 Milyon'unu 1 Rakam İle Kaçıran Adam Kimdir detaylar aşağıda verilmiştir.


Perşembe akşamı düzenlenen Süper Loto çekilişinde, bir rakamı doğru tahmin edemeyen Arolat, 22 milyon lirayı kaçırdı. 5 kupon dolduran şarkıcı, twitter adresinden '5 bilmişsin tebrikler demeyin, sinirliyim' şeklinde yazarak üzüntüsünü dile getirdi. Metin Arolat, 5 bin lirayla yetinmek zorunda kaldı.

Berrak Tüzünataç ile Kaan Urgancıoğlu arasında köşe kapmaca oynandı

Berrak Tüzünataç ile Kaan Urgancıoğlu arasında köşe kapmaca oynandı detaylar aşağıda verilmiştir.


Tüzünataç ile Urgancıoğlu, birbirlerini görmezden geldi. Galaya sevgilisi Derin Mermerci'ye katılan Kaan Urgancıoğlu, Berrak Tüzünataç'ın salonda olduğu yönündeki sorulara 'Hepimiz arkadaşız' yanıtını verdi. Yana yana görüntü vermekten kaçınan Berrak Tüzünataç ile Can Bonomo ise bu kuralı ilk kez bozdu. Samet ADAY
Rıza'nın hastasıyım!GEÇEN hafta Rıza Kocaoğlu'yla ayrıldıklarını açıklayan manken-oyuncu Beril Kayar, önceki gece sevgilisini yalnız bırakmadı. Eski sevgilisinin 'Hikayem Paramparça'daki performansını değerlendiren Kayar, 'Kendisinin hastasıyım zaten, süper oynadı' dedi.

23 Kasım 2012 Cuma

Kate Moss, Vogue dergisinin Edisyonu Oldu

Kate Moss, Vogue dergisinin Edisyonu Oldu detaylar aşağıda verilmiştir.


Ünlü matador Jose Mari Manzanares ile birlikte poz veren Moss, derginin kapağında ise İspanyol kadınların yas dönemlerinde taktığı siyah bir tülle boy gösterdi.

Önder Sarıahmetoğlu'nun Cevabı Siz Verin Yazısı

Önder Sarıahmetoğlu'nun Cevabı Siz Verin Yazısı detaylar aşağıda verilmiştir.

Buse Terim'i geçen hafta yazdığım yazının ardından tanıdım. Tektekçi'nin 1. yıl kutlamasında ayaküstü merhabalaştık. Terim tüm nezaketiyle 'Beni anlayan birilerinin olmasına seviniyorum, iyi ki varsınız' dedi ve ertesi sabah bir magazin bombasıyla güne uyandık. 2011 Best Model'ı Berk Atan'la aşk yaşadığına dair çıkan haber büyük yankı uyandırdı. Beklenen bir gelişme değildi bu... Anne Fulya Terim de beklemiyormuş anlaşılan... Öyle ki, o da haberi gazeteden alanlardan. Haber sonrası evde soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor şimdilerde. Buse Terim o haberin yayınlandığı gece ilk kez görüntülendi Berk Atan'la el ele. Bu gerçek bir aşksa ne mutlu... Peki ya değilse ve bu 'ün'e kavuşmak isteyen birinin PR faaliyetinden ibaretse? Buse Terim, ait olduğu sosyo-ekonomik sınıf, sahip olduğu statü ve tanınırlığıyla bu iş için biçilmiş kaftan değil mi?
'HAYIR' KORKUSU MU?
Şimdi Buse Terim'in bunu ailesiyle neden paylaşmamış olabileceğini düşünelim. Fulya-Fatih Terim çifti ideal anne-baba modeli aslında. Aile bağlarının ne denli kuvvetli olduğunu anlamak için Instagram'a bakmak bile yeterli. Aile yemekleri, kahvaltılar, beraber geçirilen zevkli zamanlar... Kızların babalarına aşkları da öyle... Otoriteyi ellerinde bulunduran, bunu yaparken de asla çocuklarını baskı altında tutmayacak kadar modern, mevcut durumu değerlendirip, yakın gelecekteki riskleri görebilecek kadar eğitimli ve tecrübeli bir çift. Acaba 'hayır derler' korkusu muydu Buse Terim'in yaşadığı?

22 Kasım 2012 Perşembe

Necati Şaşmaz ile Nur Fettahoğlu'nun İlişkisi Sona Erdi

Necati Şaşmaz ile Nur Fettahoğlu'nun İlişkisi Sona Erdi detaylar aşağıda verilmiştir.

Şaşmaz yaptığı açıklamada "Çekimlerimin yoğunluğu nedeniyle geçen gün hakkımda çıkan haberleri yeni öğrendim. Koruma tahsis ettiğim" ve "beraberliğimizin sürdüğü" şeklindeki ifadeler doğru değildir. Siz değerli basın mensuplarını bilgilendirmek istedim" cümlelerine yer verdi. Şaşmaz'ın uzun süre aynı evde yaşadığı Fettahoğlu'nun adına yer vermeden bu açıklamayı yapması ise şaşırttı.

Jessica Biel'in Elbisesi Yüzünden Tacize Uğradı

Jessica Biel'in Elbisesi Yüzünden Tacize Uğradı detaylar aşağıda verilmiştir.


İngiliz oyuncu Helen Mirren (67) ve ABD’li oyuncu Jessica Biel (30) oyuncu kadrosunda yer aldıkları “Hitchcock” filminin ABD’nin Los Angeles kentinde yapılan galasında bir araya geldi.
Ekimde Justin Timberlake’la evlenen Biel’in sutyensiz giydiği siyah elbisesi herkes gibi Mirren’ın da dikkatini çekti. Mirren, Biel’in göğsüne dokunarak kıyafetini inceledi.

21 Kasım 2012 Çarşamba

Rihanna Hayranlarını Çok Üzdü

Rihanna Hayranlarını Çok Üzdü detaylar aşağıda verilmiştir.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, İngiltere’nin başkenti Londra’da, Westfield Alışveriş Merkezi’nde vereceği konsere bir saat geç çıktı. Bununla da yetinmeyen 24 yaşındaki şarkıcı, tek bir şarkı söyleyerek 20 bin hayranına bir hayal kırıklığı daha yaşattı. Rihanna, “tek şarkılık” konseri için 500 bin sterlin (yaklaşık 1.5 milyon TL) aldı.

Bu Sexy Pozlar ile Sırtı Yere Gelmez

Bu Sexy Pozlar ile Sırtı Yere Gelmez detaylar aşağıda verilmiştir.


Sırtı yere gelmez! 1
Sırtı yere gelmez!

20 Kasım 2012 Salı

Kim Kardashian'dan Özür Mesajı Gecikmedi

Kim Kardashian'dan Özür Mesajı Gecikmedi detaylar aşağıda verilmiştir.


16 milyondan fazla takipçisi bulunan Kim Kardashian'a tepki gelince, ünlü yıldız "Filistin ve dünyadaki herkes için dua” ediyorum” dedi.
MESAJLARA TEPKİ YAĞDIAncak tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Kardashian, takipçilerini üzmemek adına, Gazze saldırısıyla ilgili attığı iki tweeti de sildi ve kişisel blogunda özür mesajı yayınladı.
Kardashian bazı takipçilerinin tweetler yüzünden rencide olduğunu, onlardan özür dileyip tweetleri sildiğini söyledi.

Ashley Young'a Cehenneme Hoşgeldin Şakası Yapıldı

Ashley Young'a Cehenneme Hoşgeldin Şakası Yapıldı detaylar aşağıda verilmiştir.


'Cehenneme hoşgeldin kardeşim'
Dün İstanbul'a gelen Manchester United kafilesinde bulunan Ashley Young'a bir Galatasaray taraftarı kimsenin aklına gelmeyecek bir şaka yaptı.

19 Kasım 2012 Pazartesi

Öğrencilerin Gangnam Style Videosu 456 Bin Kişi İzledi

Öğrencilerin Gangnam Style Videosu 456 Bin Kişi İzledi detaylar aşağıda verilmiştir.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencileri tarafından çekilen ve son günlerin sevilen şarkısı `Gangnam Style' klibini, 4 günde 456 bin kişi izledi.

Müslüm Gürses'in Doktorundan Son Dakika Açıklaması Geldi

Müslüm Gürses'in Doktorundan Son Dakika Açıklaması Geldi detaylar aşağıda verilmiştir.


“Değerli sanatçımız Müslüm Gürses’e Perşembe günü kroner by pass ameliyatı yaptık. Kendisini doktor Deniz Bey ile birlikte yaklaşık 10 yıldır takip ediyoruz. Yurt dışında geçirdiği bir kalp krizinden sonra biz ilgilenmeye başlamıştık. Kendisine bir kez stend koyduk. Kontrol anjiyosu yaptık. Bu takip süreci içerisinde hiçbir zaman sigarayı bıraktıramadık. Ona bağlı ciddi akciğer problemleri yaşadı. İki ay önce ciddi öksürük ve ciddi göğüs ağrısıyla tekrar müracaat ettiğinde yaptığımız anjiyoda ‘sol anadal’ hastalığına rastladık. Artık stend takma şansımız olmadığı için ameliyat kararı aldık. İki aydır sigarayı bırakması için çaba sarfediyorduk. Genel durumunun düzelmesi için çaba sarfediyorduk. Ameliyat olabilir hale geldi. Perşembe günü koroner by pass ameliyatı yaptık. İki damarını değiştirdik. Cumartesi öğlene kadar çok rahattı öğleden sonra bir solunum sıkıntısı başladı. Daha sonra böbrek ve karaciğer yetmezliği gelişti. Pazar günü bizi üzen bir şekilde böbrek ve karaciğer yetmezliği oluştu. Ancak dün gece yarısından sonra tekrar kontrol altına alabildik. Öncelikle solunum problemi oldu. Yıllarca aşığı sigara tüketen bir insan için sürpriz değil. Arkasından iyi oksijenlenmemeye bağlı olarak karaciğer ve böbrek sorunu oluştu. Solunum sorunu bizim için önemli değil entübe ediyoruz. Böbrek sorun değil, diyaliz makinesine bağlıyoruz. Karaciğerin kendisini yenilemesi lazım. Dünden bugüne karaciğer enzimlerinde toparlanma başladı. Karaciğer kendisini çok çabuk yenileyen bir organdır. Bunun için çok umutluyuz" diye konuştu.
"HEP İKİNCİ ÜÇÜNCÜ ORGAN PROBLEMLERİ YAŞIYORUZ"

18 Kasım 2012 Pazar

Altın Portakallı oyuncu Devin Özgür Çınar ve Ahmet Hakan İle Parktan Canlı Yayın

Altın Portakallı oyuncu Devin Özgür Çınar ve Ahmet Hakan İle Parktan Canlı Yayın detaylar aşağıda verilmiştir.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Altın Portakallı oyuncu Devin Özgür Çınar, Gezi Parkı'nda görüntülendi. Hakan'ın aynı saatlerde 'gezi parkı adeta umutsuzlar parkı olmuş', 'umarsız, hoyrat bir İstanbul akşamı' şeklinde tweetler atması dikkati çekti. İkili, fotoğraflarının çekilmesi karşısında sessizliğini korurken; peşlerinden gelen Sayım Çınar, 'Neden çekiyorsunuz?' diye tepki gösterdi. 

Jennifer Lopez'in Sevgilisi Casper 2 Saatlik Ders'e 4500TL Aldı

Jennifer Lopez'in Sevgilisi Casper 2 Saatlik Ders'e 4500TL Aldı detaylar aşağıda verilmiştir.

Jeniffer Lopez, verdiği ikinci konserin ardından otelinde dinlenirken; sevgilisi Casper Smart, Profilo Alışveriş Merkezi'nde iş başındaydı. 'Benimle Dans Eder Misin?' yarışmasının birincisi Ömer Yeşilbaş'ın düzenlediği workshop'a katılan ve 50'den fazla kadına ders veren Smart, kaprisleriyle zor anlar yaşattı.
DERS esnasında fotoğraflarının çekilmesini istemeyen 25 yaşındaki dansçı, korumalarını devreye soktu. 'Fotoğraf çekerlerse yarıda bırakır giderim' tehdidinde bulunan Casper Smart'ın iki saatlik ders için 2500 dolar (4500 TL) aldığı öğrenildi.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Ataşehir Ülker Sports Arena'da JLO Rüzgarı Esti

Ataşehir Ülker Sports Arena'da JLO Rüzgarı Esti detaylar aşağıda verilmiştir.


Dünya turnesi kapsamında İstanbul’da son konserini 17 Kasım Cumartesi akşamı, yine Ülker Sports Arena’da verecek Lopez, sahnedeki görkemli ışıklandırma, ses düzeni, gösterişli kostümler ve başarılı koreografisiyle, seyircilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Lopez’in muhteşem performansını izlemeye gelen yaklaşık 15 bin seyirci arasında, Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Emel Acar, Yonca Evcimik, Selma Türkeş, Ayşe Özyılmazel, Ceylan ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi ünlü isimler de vardı. İlk olarak DJ setiyle Pascal Nouma, ardından ise Bedük sahne aldı. Konserin açılışını "Never Gonna Give upö şarkısıyla yapan ve "Waiting For Tonightö, "Jenny From The Blockö, "Let’s Get Loudö gibi sevilen parçalarıyla devam eden Lopez’in enerjisi görülmeye değerdi. Sanatçı finali, son albümünde Pitbull ile düet yaptığı ve büyük yankı uyandıran "On The Floor" şarkısıyla gerçekleştirdi.

Ülkerli basketbolcu Emir Preldzic'den Galatasaray Maçı Tweet'i

Ülkerli basketbolcu Emir Preldzic'den Galatasaray Maçı Tweet'i detaylar aşağıda verilmiştir.


Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Emir Preldzic, karşılaşma sonunda Twitter hesabından Galatasaraylıları kızdıracak bir tweet attı. Başarılı basketbolcu, Twitter hesabından "En büyük Karabükspor:)" yazdı. Galatasaray taraftarı bu mesaja tepki gösterdi.
Emir, bu mesajın ardından şaka yaptığını  ve en büyüğün Fenerbahçe olduğunu belirten bir tweet daha attı.

16 Kasım 2012 Cuma

Burcu Kara " Ne İstiyorsanız Onu Yazın " Açıklaması

Burcu Kara " Ne İstiyorsanız Onu Yazın " Açıklaması detaylar aşağıda verilmiştir.

 Gülsoy, muhabirlerin soruları üzerine, 'Arkadaşım olur, ne istiyorsanız onu yazın' dedi. İkili, ardından taksiyle uzaklaştı.

Victoria’s Secret Markası Kızılderililer'den Özür Diledi

Victoria’s Secret Markası Kızılderililer'den Özür Diledi detaylar aşağıda verilmiştir.


Victoria’s Secret’in sayfasında yapılan bazı yorumlar arasında, Kloss’un defilede yerlilere ait uzun bir başlığı giydiği, bu durumun Amerikan yerlilerinin kültür ve tarihleri hakkındaki cehaletin göstergesi olduğu ifadeleri bulunuyor.Tepkiler üzerine Victoria’s Secret, defilede kullandıkları başlık  nedeniyle yerlilerden özür dilediğini, defilenin gelecek ay televizyonda  gösterilecek bölümünde başlık giyilen kısımlarının gösterilmeyeceğini açıkladı.
Bu arada başlığı giyen manken Kloss, twitter hesabından özür diledi.  Amerikan yerli kabilelerinin reisleri ve savaşçıları tarafından takılan  kuş tüyü ve savaş başlıkları, cesaretin ve saygının sembolü olarak tanımlanırken,  bu başlıklar kadınlar tarafından giyilemiyor.

15 Kasım 2012 Perşembe

Sinem Kobal'ı 'utandıran' soru neydi

Kobal, "Arda Turan'la evlilik ne zaman?" soruları karşısında, "Çok utanıyorum. Ne olur böyle sorular sormayın" dedi

En seksi kalçalı modeli Kim

Candice Swanepoel, Victoria's Secret çelimlerinde öyle sıcak pozlar verdi ki, izleyenlerin nefesleri kesildi.

14 Kasım 2012 Çarşamba

13 Kasım 2012 Salı

Messi'ye silah şoku! yapıldı


Arjantin'in yıldız golcüsü Lionel Messi, ülkesinin kafilesiyle birlikte hazırlık maçı için gittiği Suudi Arabistan'da büyük ilgiyle karşılandı. Messi, bir o kadar da korktu.
Arjantinli golcü Lionel Messi, ülkesinin kafilesiyle birlikte hazırlık maçı için gittiği Suudi Arabistan'da büyük ilgiyle karşılandı. Messi'nin etrafı uçaktan iner inmez futbolseverler tarafından kuşatıldı. Yıldız futbolcuyu koruyan Arabistanlı askerlerden birinin tuttuğu silah, Messi'nin yüzüne gelince, Arjantinli yıldız bir hayli korktu.

Üstsüz rahatım çünkü göğüslerim çok küçük!


Ünlü oyuncu Keira Knightley, samimi bir itirafta bulundu. İngiliz oyuncu, çekimlerde üstsüz görünmekten hiç rahatsız olmadığını çünkü göğüslerinin çok küçük olduğunu söyledi. Dünyaca ünlü Allure dergisine açıklamalar yapan güzel oyuncu, göğüsleri küçük olduğu için insanların ilgisini çekmediğini, bu durumun da onu rahatlattığını itiraf etti.
27 yaşındaki oyuncu, genelde tüm resim ve posterlerde göğüslerinin dijital olarak büyütüldüğünü, bu durumun onu yalnızca bir kez rahatsız ettiğini söyledi. 2004 yapımı King Arthur filminin posterinde göğüslerinin aşırı derecede büyütülmesinden şikayetçi olan oyuncu, ünlü Klaxons grubundan James Righton ile mutlu bir beraberlik yaşıyor.

12 Kasım 2012 Pazartesi

Rusya Moskova'dan Bir Skandal Daha

CIA Başkanı David Petraeus'un evlilik dışı ilişkisinin hata olduğunu söyleyerek görevi bırakmasının ardından bu kez Moskova'yı sarsacak bir gelişme yaşandı. Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçen hafta yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevden aldığı Savunma Bakanı Anatoly Serdyukov'un da evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edildi.
İngİlİz The Telegraph gazetesinin habe-rine göre, savunma ajansı Oboronservis'te geçen yıla kadar başkanlık görevini yürüten Serdyukov, bakanlığa ait arazilerde 100 mil-yon dolarlık yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine Putin'in emriyle görevden alındı. Serdyukov'un yerine Moskova Bölge Valisi Sergey Şoygu getirilirken, eski bakanla ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. Gazete, Rusya'nın en güçlü isimlerinden olan ve Putin'e yakınlığıyla bilinen Gazprom'un başkanı Viktor Zubkov'un kızıyla evli olan Serdyukov'un ayrıca Oboronservis'te yönetici olarak görev yapan Yevgeniya Vasilyeva ile ilişkisi olduğunu yazdı. 
POLİS BAKANI BASTI 
Haberde, polisin geçen ay, Vasilyeva'nın Moskova'nın lüks semtlerinden birindeki evine baskın yaptığı, bu sırada Serdyukov'un da evde olduğu dile getirildi. Vasilyeva'nın evinde yapılan aramalar sırasında da 1 milyon dolar değerinde elmas, inci ve çeşitli mücevherle çok sayıda antika ve yüklü miktarda para ele geçirildiği kaydedildi.
İKİSİ AYNI KAREDE

Pedofili haberi makamından oldu

Newsnight adlı programın 2 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde Steve Messham adlı bir cinsel taciz mağduru, 1980'lerde Galler'deki bakım evlerinden birinde eski bir Muhafazakar Partili'nin istismarına uğradığını anlattı. Programda adı geçmemesine rağmen internet sitelerinde, politikacının Lord Rab McAlpine olduğu öne sürüldü. Messham da o kişinin McAlpine olmadığını belirterek özür diledi.
Entwistle göreve gelir gelmez, 40 yıl boyunca 300'den fazla tacizde bulunan eski BBC sunucusu Jimmy Savile ile ilgili programın yayın akışından çıkarılması tartışmasının ortasında kalmıştı.

11 Kasım 2012 Pazar

Sena Akay'ın Hedefi Oyuncu Olmak Değil


- Bugüne kadar mankenlik yapmadan yarışmaya girip de Türkiye'nin en iyi mankeni seçilmek büyük bir sürpriz değil mi?Hiçbir tecrübem olmadan 1'inci  olmam çok güzel. Ama şimdi yeteneğimi kullanarak çok şey öğreneceğim. İşte o zaman nerelere geleceğim, onu düşünmek lazım. Avrupa'da ünlü bir manken olmayı 5 yıldır düşlüyordum. Şimdi yolum açık,  yürüyeceğim. En çok arzu ettiğim ise Victoria's Secret' in mankeni olmak.
- Türkiye' de manken olarak bir yere gelmeden Avrupa' da nasıl ünlü bir manken olacaksınız?Erkan Özerman, ocak ayında yapılacak, Paris'teki haute coutere defilelerine şimdiden müracaaat ederek beni dünyaca ünlü mankenler arasındaki ön görüşmelere dahi yerleştirdi. Gidip onu mahcup etmeyeceğim. Ne kadar iyi bir manken olduğumu ilk fırsatta dünyanın zirvesinde kendimi kabul ettireceğim. En çok güvendiğim şey dünyadaki bütün en ünlü mankenlerin vücut ölçülerine sahip olmam. 88-60-88 bir mankende olması gereken bacak boyu ölçülerim tamamiyle dünya standardlarının en iyisine uyuyor. Demek ki şansım olacak. Ayrıca bu dünyanın en ünlü markalarıyla sahipleri ve stilistleriyle çok yakın dost ve arkadaş olan Best Model' in Kurucu Başkanı Erkan Özerman' dan yardım görmek daha doğrusu himayesinde olmak bir insanın hayatta en büyük şansıdır. Ben de bu şansı kullanacağım.
hdfmynclmkc.jpg'HİÇ åŞIK OLMADIM'
- Hiç  aşık oldunuz mu, şu anda bir ilişkiniz var mı?
17 yaşında bir genç kızın okul, ev ve spor salonu arasında geçen hayatında böyle bir olayın olması oldukça zor. Hiç aşık olmadım. Sevgilim de olmadı. Ama okul arkadaşlarım oldu. Ben birçok erkek manken gibi spor yaparak vücuduma dikkat ederek, iyi bir sporcu olarak bugüne kadar yaşadım. Diğer kadın mankenlerden de farkım bu. Voleybolcuyum belki ilk bakışta garip gelecek ama. Hem Galatasaray takımında hem Fenerbahçe takımında oynadım. İyi bir sporcu disiplinli bir sporcu hayatı ciddiyetle alır ve adımlarını doğru atar. 

Napolililer de Türkler gibi Cana Yakın


'Uçurum' adlı diziyle 'kadrajımıza' giren oyuncu Napolili Denise Capezza, kaza geçirene kadar 15 yıl bale yapmış. Profesyonel dans hayatı bitince oyuncu olmaya karar veren Capezza, 'Zaten yıllarca bale yapmaktan sıkılmıştım' diyor. Roma'da aynı anda iki kursta oyunculuk eğitimi alacak kadar istekliymiş... Ardından televizyon dizileri ve reklam filmlerinde oyunculuk yapmış. Oldukça sıcakkanlı biri Capezza, her cümlesinin sonunda muhakkak gülüyor. Türkçe'yi de gayet güzel öğrenen Capezza, cümlelerinin arasında 'Valla, inşallah' gibi sözcükleri kullanmayı ihmal etmiyor. Türk yemeklerini ve özellikle sakızlı muhallebiyi çok sevmiş Capezza. Milano'yu İstanbul'a benzettiği için İstanbul'a alışmakta zorluk çekmemiş. Türk insanının Napolililer gibi sıcakkanlı ve yardımsever olduğunu söyleyen Capezza'ya çoğu Türk kadınının hayranı olduğu yakışıklı İtalyan erkeklerini, Türk erkeklerini ve kadınlarını ve bundan sonraki projelerini sorduk. 
- Dizi bitti, ne yapmayı düşünüyorsun?Türkiye'de kalmayı çok istiyorum. Çünkü burada çok mutluyum. İş bitti ama çok da dinlenmek istemiyorum, daha çok gencim. Çok çalışmak istiyorum. Şimdilik birkaç teklif var ama henüz belli değil. İnşallah güzel işler gelir. Bakalım, kadere de, güzel enerjilere de inanıyorum.
- Hangi yönetmenle çalışmak istersin?Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz, Reha Erdem ve tabii ki herkes söyler Fatih Akın'la da çalışmak isterim.
- Belli ki Türk filmlerini yakından takip ediyorsun; hangilerini beğendin? 'Bir Zamanlar Anadolu'da ve 'Gönül Yarası'nı çok beğendim. (Bu arada Meltem Cumbul'un filmde söylediği türküyü mırıldanıyor...)
- Türkçe şarkılar dinliyor musun, kimleri sevdin?Dinliyorum. Model grubunu, Sezen Aksu, Mor ve Ötesi ve geçenlerde hayatını kaybeden sanatçınız Neşet Ertaş'ı çok seviyorum. Onun şarkısını dinledim, hiçbir şey anlamadım ama geleneksel Türk insanını anlatıyor gibi geldi bana. Sesinden çok etkilendim.

10 Kasım 2012 Cumartesi

En seksi Kleopatra!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, bir parfüm markası için Kleopatra oldu.
 
Parfüm markası için Mısır temalı bir poz veren Spears, bu fotoğrafı Facebook’ta hayranlarıyla paylaştı.

Ünlülerden 10 Kasım mesajları


Deniz Ülke Arıboğan: ‏ Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum.
Yekta Kopan: Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Çocukken dokuzu beş geçe okul bahçesindeki büstün önüne çiçekler koyardık. Rengarenk ve sessiz.
ALPER KUL: Benim her 10 kasim'da bogazim dugumlenir. Kendimi oksuz, yetim hissederim. Topragin bol olsun Atam. Unutmayacagim, unutturmayacagim.
ERDAL BEŞİKÇİOĞLU 10 Kasım ~ 09:04:59 Burada durdu zaman...
REYHAN KARACA: ULU ONDERIMIZ MUSTAFA KEMAL ATATURK'U,ARAMIZDAN AYRILISININ 74.YILINDA SAYGI VE MINNETLE ANIYORUZ
IRMAK ÜNAL Atatürk'ü hasretle.... Sevgiyle.... Göz yaşlarıyla anıyoruz...
SİNAN AKÇIL ol desen olurduk senin yerine,sana tek notum gozyaslarimin islattigi kagitta yazili,okunamiyor..
BENGÜ Bugün 10 Kasım... Özlemle anıyor ve varlığını arıyoruz...
HADİSE Bugün 10 Kasım... Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlem ile anıyoruz.
ITIR ESEN Bugün kadın olarak bir çok hakka sahipsek Ulu Önder Atatürk'e borçluyuz...Onun için "Atam sen rahat uyu, bekçisiyiz Cumhuriyet'in"
İSMAİL KÜÇÜKKAYA : Buyuk Ataturk, aziz hatiran onunde saygiyla egiliyoruz, seni hic unutmadik, asla unutmayacagiz.
YELİZ YEŞİLMEN Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. Yılında onu saygı ve sevgiyle anıyoruz
İBRAHİM TATLISES Atam siz rahat uyuyun. Allah sizler gibi kahramanları bu ülkenin başından eksik etmesin... Bu millet sizi asla unutmayacak bilin!
DEMET AKALIN OLMASAYDIN ...OLMAZDIK.....Büyük TÜRK ATATÜRK seni çok özlüyoruz....

9 Kasım 2012 Cuma

Saba Tümer Açıklamaları


Saba Tümer, Ozan Doğulu ve Model grubuyla birlikte İzzet Paşa programına katıldı.Ünlü sunucu hayatına dair yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi.Tümer, gelecek sene Türkiye'de olmayacağını açıkladı.. Ünlü sunucu Show TV'de yaptığı programı için "Bu sene Türkiye'deki son programım" dedi.
Los Angeles'tan aldığı bir teklif üzerine önümüzdeki sene Los Angeles'a gideceğini ve 1 sene burada kalacağını açıklayan Tümer, "Sebebini sorgulamayın" diyerek projenin ne olduğu ve neden böyle bir karar aldığı sorularına yanıt vermedi.

Moda Ona Futbolu Bıraktıracak

Ünlü futbolcu David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın moda kariyerine New York'ta devam etmek istemesi nedeniyle futbol takımı LA Galaxy'yi bırakmaya hazırlanıyor.
 
37 yaşındaki futbolcu David Beckham'ın, futbol takımı LA Galaxy ile 31 Aralık'ta sona erecek kontratını yenilemesi beklenmiyor.
 
Eşi Victoria Beckham'ın moda kariyerine New York'ta devam etmek istemesi nedeniyle takımdan ayrılmaya hazırlanan David Beckham, futbolu bırakmayı da düşünüyor.
 
Daily Mail'in haberine göre; Victoria Beckham'ın kariyerinin yanı sıra çocukları Brooklyn (13), Romeo (10), Cruz (7) ve 16 aylık kızları Harper'ın eğitimi için de böyle bir karar alan çift, New York'taki okullara bakmaya başladı.
 
Çift, David Beckham'ın 2007 yılında Real Madrid'den ayrılmasından bu yana Los Angeles'ta yaşıyor.
 
Çiftin sözcüsü ise "ABD'ye geldiklerinden bu yana taşınacaklarına dair söylentiler çıkıyor" dedi.
 
Victoria Beckham'ın sözcüsü de çiftin Los Angeles'ta mutlu olduklarını söyledi.

8 Kasım 2012 Perşembe

Melekler, yine sahnedeydi

Victoria`s Secret Fashion Show, dün gece düzenlenen şovunda yine büyüledi. Kanatlar, tüyler, Swarovskiler, ışıltılar ve çok daha fazla göz alıcı detayın olduğu podyumda meleklere bu sene Rihanna, Bruno Mars ve Justin Bieber eşlik etti.

Seksi mankenden cesur pozlar


Derginin İngiltere baskısı için pozlar veren manken Palmer, İngiliz aksanına karşı yabancı olduğunu söyleyen seksi manken ancak İngiliz erkeklerinin o aksanla çok daha iyi olduğunu söyledi.
ABD'de boks maçlarında ring mankenliği yapan Palmer'in söyleşisi derginin kasım baskısında çıktı.

7 Kasım 2012 Çarşamba

Kate Upton Los Angeles Clippers Hayranı

Geçtiğimiz hafta başlayan NBA sezonunda dün gece Clippers evinde Cleveland Cava liers'ı konuk ederken, dünyaca ünlü model de tribündeki yerini aldı. Maçın periyot aralarında hayranlarını bol bol selamlayan, sevgilerine karşılık veren Kate Upton, maç sonunda sevinen taraf değildi. Cavaliers maçı 108-101 kazanırken, Upton solunu bir şekilde terketti.

Berna Arıcı Herkesi Kendine Hayran Bıraktı


Berna Arıcı'dan seksi dans!
Flash TV'de 'Bunu da Konuşmak Lazım' programına katılan şarkıcı Berna Arıcı masa üstüne çıkarak güzel bir şov sergiledi

5 Kasım 2012 Pazartesi

Zihni Göktay Durumu Kritik

Öncehi gün kontrol amacıyla Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden tiyatro sanatçısı Zihni Göktay'ın (66) doktorları, ameliyata alınmasını kararlaştırdı.

Göktay'ın aile yakınları ve sanatçı dostları, sosyal paylaşım sitesinden Göktay'ın ameliyata alınacağını ve taze kana ihtiyaç olduğunu duyurdu.

Gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından ameliyata alınan Göktay'ın, hastanede bulunan damadı Uğur Dilbaz, ihtiyaç duyulan kanın temin edildiğini belirtti.

Dilbaz, sosyal medyadaki kan bağışı çağrısına ilgi gösteren vatandaşlara da teşekkür etti. Kendisine acil şifalar diliyoruz.