25 Kasım 2012 Pazar

Ay tutulması haftasında Burçlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ay tutulması haftasında Burçlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler detaylar aşağıda verilmiştir.


KOÇ / 21 Mart-20 NisanKendinize ciddi yatırımlar yapmayı düşüneceksiniz. Yüksek öğrenim, özel kurslar veya mesleki eğitimler, bu dönem içinde programınızda yer alabilir. Çevreden pek çok şey öğrenmeye açıksınız. Olayların üzerinizde bıraktığı izlenimler, gerçekliğin önünüzde daha net olmasını sağlayacaktır. Yargılama mekanizmanız mükemmelleşebilir.
BOĞA / 21 Nisan-20 Mayıs
Karşı cinsle iletişim ve etkileşimlerin yoluna gireceği bir süreç geçirebilirsiniz. Söz konusu kişi ister eşiniz olsun, ister iş arkadaşınız, ister de sosyal yaşamdan biri, kendisiyle olan ilişkilerinizi istenen seviyeye getirebilmek için gerekli adımları atıp, başarı sağlayabilirsiniz. Yalnız Boğalar için bazı aşk fırsatları da bu yolla doğabilir.
İKİZLER / 21 Mayıs-21 Haziran
Rekabet şartlarının lehinize döneceği bir süreç geçirebilirsiniz. İster iş, ister de özel yaşamda, tüm çekişme ve yarışmaların üzerine özgüvenle gidebilirsiniz. Takım çalışmasına da belki en uygun olacağınız dönemlerden birini geçireceksiniz. Yaşamınızdaki amaçlara ilerlerken, çabalarınızı gruplar içinde göstermeye ağırlık verin.
YENGEÇ / 22Haziran-22Temmuz
Kendinize  daha iyi bakabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yaşamınızın günlük akışının içinde daha fazla boşluk bulacak, bazı insanların sorumluluk yükünüzü hafiflettiklerini göreceksiniz. Programınız içinde bulduğunuz boşlukları sağlık durumunuzu iyileştirmek, kendinize daha çok özen göstermek, yorgunsanız da güç toplamak için kullanın.
ASLAN / 23 Temmuz-23 Ağustos
Yaşama daha da aydınlık bir pencereden bakmanızı sağlayacak olaylarla karşılaşırsanız, şaşırmayın. Bunlar, yaşamınızda en çok canınızı sıkan, en umutsuz gördüğünüz alanlara bile bambaşka bir hava katabilir. Sevgi ilişkileri, çocuklar, çocuk sahibi olmak gibi temalarla ilişkili yenilik ve düzelmeler de hızla yaşamınıza girmeye başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder